0
News

Lansering av “Lär dig springa ONLINE”

Nu kan du äntligen springa med Emma Hällbacka vart du än befinner dig utan att behöva passa tider! Du kan springa i ditt eget närområde eller på löpbandet i gymmet, och du bestämmer själv när under veckan du vill springa dina pass. Löparcoachen Emma Hällbacka guidar dig igenom 10 veckors löpträning med hjälp av text, video, bilder och kontinuerlig coaching i en hemlig facebookgrupp för att du ska finna löparglädjen utan blodsmak och prestationsångest.

Konceptet bygger på succén “Lär dig springa” där nybörjare som inte känner sig hemma i traditionella löparsammanhang får springa med Emma och en liten grupp likasinnade i de vackra skogarna i Skatås i Göteborg. Under kursen går ni igenom olika typer av intervaller, hur man hittar sin njutfart, hur man får ett bra löpsteg, stärker upp löparmusklerna och hittar ett mindset som gör att löpningen blir något att längta till. Du bygger självförtroende i spåret och får efter avslutad kurs en medalj som bevis på att du, precis som alla andra som springer, är en riktig löpare.

Läs mer om kursen och boka din plats HÄR! Första kursstarten är 1 januari 2018 och det finns bara ett begränsat antal platser.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply