Menu
lifestyle

De är inte i guld men ändå

Okej jag ber om ursäkt för bristen på inlägg, men precis som jag förutsade så har det vart två jädrans intensiva veckor. Jag började i skolan (är det bara två veckor sen?) igen, och på köpet fick jag en kalender som var späckad från 8 på morgonen till 22 på kvällen, även helger!! Så inte haft så mycket tid över. Vi har ju “nollning” som det heter, men den går inte ut på att förnedra varandra. Vad vi istället gör är att vi sitter i någon av föreningarnas sunkiga lokaler och dricker öl för 15 kronor styck, går på “vandringar” i stan och har quiz, kareoke och sittningar. Grymt kul faktiskt, och visst, de flesta i min klass HAR ryggsäckar, men det tänker jag inte så mycket på. De är ju nästan normala. Nästan.

Hade i alla fall den första tentan idag, vilket är anledningen till att jag nu har tid att blogga lite grann. Ska på fin finalsittning ikväll och funderar på vad jag ska ha på mig. Köpt två par nya skor de senaste dagarna.

Okej nu ska ni bortse från alla andra skor och BARA fokusera på de röda! Det är nämligen de jag har köpt. Hittade ingen annan bra bild och är för lat för att ta en själv. Det är iaf ca 11 cm klack på dem och de är sjuuukt bekväma!

Detta är det andra paret. SJUKT SNYGGA!!! Och nästan bekväma med! Jag har inga som helst problem med höga klackar, det är när de blir smala som jag får problem. Tror dock att dessa ska gå bra ändå. Jag menar, jag gick ju ändå hela vägen till Willys igår (35 meter utanför dörren) i dessa och jag vinglade bara till en enda gång! Kanske kan bli något det här. Har förövrigt slösat alldeles för mycket av min festbudget på kläder den senaste veckan. Får hålla igen nu om det ska bli några jello-shots.

1 Comment

  • "Skogstrollet"
    September 1, 2008 at 01:26

    Woaah !! Din baj, de lila skorna vill jag också ha !

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.