Menu
lifestyle

Finsittning goes fylledans

Okej, igår var faktiskt hejudedanemejj-roligt! Ska ta the short version. Sittningen börjar, alla har trevligt, jag känner mig som en i gänget. Vi sjunger våra fyllesånger och drar våra nördiga skämt och dricker vår billiga öl och allt är bara allmänt jättekul. När sittningen är över så sitter vi kvar och har pub, dricker mer öl och övar på att capza. Fråga mig inte vad det är, det är en lek som alla chalmerister kan som går ut på att bli så full som möjligt genom att kasta kapsyler i varandras glas. Mycket komplicerad lek men många regler. Hur som helst så slutade det med att jag och några nyfunna vänner i min klass går ut på krogen och drar med oss en kille från förra året (long story). Vi gick till Styrbord Babord. Det var verkligen ett speciellt ställe. Aldrig vart där förut. DET ÄR EN BÅT. Haha, men vafan kan man vänta sig av ett äkta Göteborgsställe? Golvet var vingligt och knaggligt med uppstickande brädor och utspilld öl, men jag lyckades ändå bränna typ 100000000 kalorier genom att köra äkta hoppas-fan-att-ingen-ser-mig-och-kommer-ihåg-detta-imorgon-men-just-nu-så-ger-jag-fan-idet-dancemoves.
Lite sådär, jag vet, men fan va kul det var. Och sen på hemvägen så visade det sig att en av killarna vi hängde med var son till min gamla kemilärare! Världen är FAN så liten, som jag redan konstaterat ett antal gånger.

Sen så var de ju de mindre roliga delarna av kvällen, som att magnetremsan på mitt kort pajade IGEN och att jag nu inte kan handla mat till min planerade Detox-vecka då jag ska äta enbart hemgjord ekologisk grönsakssoppa och dricka alger i en vecka. Ska till banken imorgon och fixa nytt, men fan vad det suger. Och så har jag fortfarande inte så mycket som inlett en ansats till att börja städa kaoset som ska vara städat om exakt 2 timmar. Fan fan fan fan fan. Men gud vad kul det var igår i alla fall. Ska se om jag kan leta reda på några bilder som vår envisa husfotograf Daniel insisterade att ta medan jag antingen åt, spillde mat eller gjorde en grimars av punchen. Tack och hej.

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.