Menu
lifestyle

Omg vilken kväll!

Jag har just genomlevt en av de mest minnesvärda kvällarna i mitt liv, haha! Låt mig ta det från början. Jag och en tjejkompis P skulle ut på Nivå, och det slutade med att jag mötte dem i stan vid tio. På Nivå skulle det tydligen vara kändsifest och stället var smockat med diverse heta killar. Första delan av kvällen var lite seg, men där fanns en DJ som såg gudomlig ut! Tiden vi inte dansade spanade vi på honom,

Så får vi sms att en annan tjejkompis, S, ligger på toan och spyr. Rusar dit, vakterna skäller ut oss för att vi inte har koll på varandra, men hon får skjuts hem av sin kusin och vi, med all partystämning bortblåst, återgår till att spana på DJn. Så börjar vi komma igång igen och dansar och skriker som två tolvåringar på en Backstreet Boys-konsert varje gång han gör en rörelse. Det tål att sägas, han VAR snygg!! Stöter på diverse fulla killar som försöker ragga upp oss åt sina ännu fullare kompisar, och vad är det med dessa korta invandrarmän som tror sig hela tiden och följer efter en och gnider sig mot en?! I’m like euw!

Så stänger skiten klockan tre och vi drar till Burger King, men vi måste vänta på morgonbussen som inte går förrän fem. Sitter där tills de stänger så börjar personalen flörta med oss och en läskig gubbe satt och skrek “fuck” i ett hörn hela tiden. Vi var rädda så en kille från BK lovade att gå med oss till centralen. “Armar” som vi kallade honom gick med och väntade in bussen med oss, han villa ha P och hennes kycklingben, haha! Hans kompis “Elisa” sprutade vatten på oss med vattenslangen som de sköljer av uteserveringen med, och en kille som hette Mats, 30+, gick fram till P och gav henne sitt nummer.

Så äntligen på bussen så ser jag en killle som även satt på samma buss när jag åkte in. Vi börjar tjöta och det visar sig att han är min granne. Det visade sig också att han känner den snygga DJn som vi dreglat över hela kvällen! Haha. Världen är liten ibland. Vi hade pyamasparty till klockan halv åtta på morgonen (nothing else) då vi äntligen somnade, men vaknade 10 igen. Nu har P och grannen gått, med varsin inbjudan till min inflyttningsfest i fickan. Och det vara bara hälften av allt som hände. Jesus vilken kväll. Och det bästa är att på hela kvällen så drack jag bara en enda cider XD Men jag betedde mig som jag druckit 10 hahah! Och vill ni veta det allra bästa? Jag slösade 32 kronor på hela kvällen och det var på fyllekäk. Haha.

2 Comments

 • Sandra
  August 14, 2008 at 15:30

  Hahaha ! Vilken tur du har !

  Reply
  • Emma Hå
   August 14, 2008 at 00:00

   Haha jaa verkligen! Jesus alltså.. så mkt roligt som hände haha. Kan du tänka dig att jag och Pantea låg i min soffa med en främmande man och drack vatten och hade pyamasparty tills folk var på jobbet? hahahah

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.